22 juli 2011

5 prisvärda biltidningar

Det finns många biltidningar ute i handeln. Här kommer tips på 5 olika prisvärda biltidningar som man kan prenumerera på. Klicka på respektive länk för mer info. Länkarna är externa och går till tidningsbutikens webbplats där man kan se pris och de olika alternativen för prenumeration.Auto Motor & Sport
Skriver om biltester, provkörningar, begagnade bilar, prisguider m.m. Utkommer med 26 nummer per år. Tidningen är på svenska. Klicka här för mer info.


Automobil
En sportbiltidning som ger dig de senaste nyheterna, trenderna och förhandstipsen. Utkommer med 10 nummer per år. Tidningen är på svenska. Klicka här för mer info.


Bilsport
Skriver om bilbyggen, prestandatester, stylade bilar, teknik och tillbehör. Utkommer med 24 nummer per år. Tidningen är på svenska. Klicka här för mer info.


Teknikens Värld
Tidningen ger dig vassa biltester och hjälper dig med tips och råd inför bilköpet. Utkommer med 26 nummer per år. Tidningen är på svenska. Klicka här för mer info.


Vi Bilägare
Sveriges största biltidning. Här kan du läsa om allt som rör din bil. Utkommer med 18 nummer per år. Tidningen är på svenska. Klicka här för mer info.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar