24 oktober 2012

[Sponsrad video] Nissan Juke hänför


Är det bara jag som inte kan låta bli att associera till en Jukebox när jag ser en Nissan Juke eller hör namnet? Jag tycker att designen påminner om en modern Jukebox och det är kanske inte helt fel eftersom Nissan vill förmedla att Juke är en bilmodell som spritter av energi och aldrig vilar, precis som en Jukebox som alltid är igång och uppmuntrar folk till att dansa och ha roligt.

De flesta känner till att crossover-segmentet är mycket populärt för tillfället och Nissans crossover-familj är inget undantag. Bara i juni sålde Nissan 40 000 crossover-modeller, varav Juke är en av dessa modeller. Jag ska leta upp några biltester och lägga upp länkarna här på sajten vid ett senare tillfälle.

I videon ovan hoppar en kille ut från ett flygplan sittandes i en bilstol. I luften börjar man bygga en Nissan Juke omkring honom. Innan han landar har man byggt ihop chassit och på marken fortsätter man att bygga ihop bilen. Se den, den är rätt kul. Budskapet är att Nissan Juke är en bil som är byggd att hänföra. Men den är även säker, 2011 fick den fem stjärnor i NCAPs säkerhetstester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar