22 januari 2013

[Sponsrad video] Nya Renault Clio


Nya Renault Clio kännetecknas av mjuka kurvor och hämtar mycket inspiration från konceptbilen DeZir som visades på bilsalongen i Paris 2010. I videon ovan får man se ganska mycket av nya Clio. Vill man läsa mer om den kan man klicka sig vidare efter att ha tittat på videon. Själv gillar jag designen på denna bil skarpt.

Motoralternativet Energy TCe 90 förenar körglädje med låga driftskostnader. Det är en av de renaste bensinmotorerna på marknaden. Renault uppger förbrukningen till 0,45 liter/mil. Med stopp och start-systemet försätts motorn i standby-läge när bilen står stilla. Tekniken är kopplad till ett system för energiåtervinning vid inbromsning och fartminskning för ytterligare minskning av förbrukning och utsläpp.

Pris från 129 900 kronor och för det får man motoralternativet med 1,2-litersmotorn på 75 hk med 5-växlad manuell låda och utrustningspaketet Authentique. Utöver Authentique erbjuds även utrustningspaketen Expression och Dynamique som bägge gör att bilens pris blir högre. Dynamique innehåller t.ex. Eco-läge för snålare körning. Att Renault har 5-års nybilsgaranti är inte heller någon nackdel direkt. Det kommer länkar till biltester i ett senare inlägg. Vad tycker du om nya Clio?

Nya Renault Clio

Renault Clio interiör

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar