26 januari 2013

Jämför servicekostnader på bilservicepriser.se

bilservicepriser.se


Följande inlägg är ett gästinlägg av bilservicepriser.se:

Bilservicepriser.se är en unik prisjämförelsetjänst där man som konsument snabbt och enkelt kan jämföra servicekostnad och pris för olika reparationer bland bilverkstäder i Sverige. På sidan finns det även möjlighet att sortera bilverkstäder efter geografisk position, läsa och lämna omdömen om dessa, samt få tips om hur man hittar rätt bilverkstad. Bilservicepriser är en komplett portal och ett oumbärligt verktyg för alla bilägare.

Med några få klick på Bilservicepriser.se kan man välja bilmärke och -modell, motortyp, kommun och vilken service/reparation man vill ha utförd. Man får sedan automatiskt tillbaka en lista över bilverkstäder, komplett med kontaktuppgifter och vad de tar i arbetskostnad för att utföra servicen eller reparationen. Tidsåtgång för att hitta en bra bilverkstad med hjälp av Bilservicepriser: några sekunder.

Den senaste versionen av Bilservicepriser lanserades under januari 2013. Denna version innehåller uppdaterade priser, fler bilmodeller, nya verkstäder från hela Sverige och mycket mer. Varje vecka läggs nya bilmodeller och verkstäder in på sidan, dessutom kan man ansöka om att få sin bil tillagd på sidan om den inte finns där. Det kan alltså vara värt att gå in på Bilservicepriser då och då, speciellt om man behöver serva eller reparera sin bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar