1 november 2012

[Sponsrad video] Vinn nya VW Golf 7


Det har blivit dags för en ny VW att se dagens ljus, den sjunde generationens Golf. I samband med lanseringen av bilen har VW tagit fram ett antal reklamfilmer som går ut på att man ska välja en enda sak av olika saker. I videon ovan t.ex. ska man välja en maträtt som man ska äta för resten av livet. Vilken maträtt skulle du ha valt? Själv hade jag nog valt pizza tror jag. Om man klickar sig vidare efter videon kommer man till tävlingssidan där man har möjlighet att vinna en sprillans ny VW Golf 7!

VW Golf 7

Jag har alltid gillat VW Golf och ser den som en pålitlig och välbyggd bil. Jag har ännu inte ägt någon Golf men kan mycket väl tänka mig att köpa en nästa gång jag byter bil. Nästa år funderar jag på att byta bil till något mindre och bränslesnålare.

Vad hittar vi då för nyheter i nya Golf? På utsidan är det inga större förändringar. De tidlösa och okomplicerade linjerna har man bara förändrat marginellt. Golfen har även vuxit några cm på längden och bredden samt blivit upp till 100 kilo lättare.

Den nya Golfen får samma instegspris som den utgående modellen. Precis som man kan se på bilden nedan erbjuds 3 utrustningsnivåer. I Masters-paketet ingår bland annat mer exklusiv klädsel, komfortstolar, multifunktionsratt och elfönsterhissar bak. GT-paketet bjuder på lite sportigare och tuffare utrustning, så som sportstolar, mörkare bakljus, dimljus och 17-tums aluminiumfälgar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar